top of page

Apartmaji in sobe Saša

V naši nastanitvi se lahko odpočijete po napornem dnevu v sobi ali apartmaju. Izbirate lahko med kar šestimi sobami in dvema apartmajema. Preveri ponudbo in rezerviraj čimprej!

V apartmajih in sobah Saša lahko izbirate med dvema popolnoma opremljenima apartmajema. 

Apartmaji ki jih najdete pri nas so tipa Studio -  kar pomeni, da so spalni in bivalni prostori skupaj - spalnice je običajno v ločenem prostoru, ostali prostor je pa dnevna soba + kuhinja v enem. Kopalnica v apartmaju Živa ima tudi kad. Kopalnice kot pa je v apartmaju Mirna pa še zagotovo niste videli take!

V naši ponudbi najdete kar šest sob v katerih najdete nekaj zase

Vse sobe so prijetne in urejene z sodobno opremo in so v stilu 60' let.  Kljub preprostosti sobe nudijo zadostno udobje za dobro počutje. 

Vse sobe imajo možnost uporabe skupnih kuhinjskih prostorov. V vsaki sobi pa najdete tudi hladilnik in zasebno kopalnico.

Vsi gostje imajo na voljo uporabo skupne kuhinje, ki je polno opremljena in pripravljena za uporabo. V skupni jedilnici pa lahko posedite in se družite s svojimi bližnjimi, pogledate kakšen film na Netflixu in se sprostite od dneva. Ob lepem vremenu ste vabljeni na skupno teraso kjer si lahko privoščite nekaj iz žara.

turistična taksa

(ni vključena v ceno)

Odrasli: 3€
/noč po osebi
Otroci: od 7 do 18 let 1,50€/noč
Otroci do 7 let in invalidi so oproščeni plačila turistične takse.

dodatno ležišče

Možnost dodatnega ležišča (10€/noč odrasli, 5€/noč otroci) -obvezna predhodna najava

krajša bivanja

​Za krajša bivanja zaračunamo stroške čiščenja 10€.

dnevni počitek

V vseh naših nastanitvenih enotah nudimo možnost najema sobe za dnevni počitek, katerega trajanje je odvisno od same razpoložljivosti.

SOB mirna apartmaji in sobe saša
SNEVNI PROSTOR MIRNA
JEDILNICA KUHINJA MIRNA
apartma Živa spalnica
kuhinja apartma Živa
Kuhinja apartma Mirma
Soba Veles
diana soba
Soba Morana
jedilnica1
sprejemnica saša
skupna kuhinja
bottom of page